بیمه های تکمیلی هرکدام دارای محدودیت های مختلفی هستند و نمی توانند پوشش های کاملی را مشتریان خود فراهم کنند. به همین دلیل بعضی افراد برای داشتن پوشش های بیشتر به استفاده از چند بیمه تکمیلی روی می آورند. در بسیاری از اوقات استفاده از دو بیمه تکمیلی در یک زمان می تواند بسیار کارگشا باشد و از بند محدودیت ها و هزینه های سنگین نجات دهد. اما آیا این امکان برای همه فراهم است یا آیا می تواند در هر شرایطی از دو بیمه تکمیلی بصورت همزمان استفاده کرد؟
نحوه استفاده از دو بیمه تکمیلی بصورت همزمان
همانطور که گفتیم امکان استفاده از دو بیمه تکمیلی بصورت همزمان وجود دارد؛ برای مثال ممکن است شخصی دارای بیمه تکمیلی خانواده باشد و بخواهد هزینه عملی را با استفاده از آن پرداخت کند، اما آیا از پس آن برخواهد آمد؟ بیمه تکمیلی خانواده و انفرادی دارای محدودیت های خاص خود هستند و برخی افراد به استفاده از چند نوع بیمه تکمیلی بصورت همزمان روی می آورند.
برای استفاده از دو بیمه نامه تکمیلی شما می بایست از شرکت بیمه که دارای پوشش و سقف بیشتری می باشد معرفی نامه بگیرید و بعد به درمانگاه یا بیمارستان مراجعه کنید تا هزینه شما حساب شود. اگر پوشش های آن شرکت کافی نبود می بایست با در دست داشتن ضورت حساب به شرکت بیمه دوم مراجعه کنید و مابقی هزینه را در یافت نمایید.
آیا می توان از چند بیمه تکمیلی بصورت همزمان استفاده کرد؟
خیر امکان استفاده از چندین بیمه تکمیلی بصورت همزمان وجود ندارد و شما در نهایت مجاز به استفاده از دو بیمه تکمیلی می باشید. برای مثال می توانید از بیمه تکمیلی خانواده و هم از بیمه تکمیلی شرکتی استفاده نمایید.پس بهتر است در انتخاب شرکت بیمه دقت کامل را به خرج دهید.
پرداخت خسارت بیمه تکمیلی درمان
دو روش برای پرداخت هزینههای مربوط به بیمه تکمیلی درمان وجود دارد:
- مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد با معرفی نامه
اگر بیمهگر با مراکز درمانی قرارداد عقد کرده باشد، بیمهگزار به نمایندگی بیمه خود مراجعه نموده و با ارائه گواهی پزشک درباره الزام استفاده از پوششهای خدمات پزشکی، معرفی نامه مربوطه را دریافت میکند، سپس او به مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمهگر مراجعه کرده و از خدمات مدنظر تا سقف تعهد بیمه با کسر فرانشیز بهرهمند میگردد.
- دریافت هزینه از مراکز پرداخت خسارت بیمه
بیمه گزار به مرکز خدمات درمانی دلخواه خود مراجعه نموده و خدمات درمانی را دریافت می نماید.سپس، او مدت زمانی محدود حداکثر چهار ماهه جهت ارائه گواهی پزشک و فاکتور هزینه های درمانی به مراکز پرداخت خسارت بیمه دارد تا هزینه مربوطه را با کسر فرانشیز و تا سقف تعهد بیمه دریافت نماید.
- ۰۱/۰۶/۰۸